Децата се грижат за иднината на шумата – инспирирај, мотивирај, создавај!

Во детската градина Срничка, во населбата Јане Сандански –општина Аеродром, 100 дечиња учествуваа во уште една акција од проектот – ДЕЦАТА СЕ ГРИЖАТ ЗА ИДНИНАТА НА ШУМАТА. Денес, Претставници на Фондацијата Д-р Михаил Левенски во соработка со ЈП Македонски...

Основана е фондацијата Д-р. Михаил Левенски

Основана фондација Д-р Михаил Левенски на 70 годишнината од неговото раѓање Македонија Во спонтана, срдечна и видно емотивна атмосфера, во природен амбиент како среде зелен парк кој никна на сцената на Драмски театар, прозвуче дел од творештвото на Левенски...