Златен орден за заслуги за Маестро Саша Николовски Ѓумар

Реномираниот македонски диригент Саша Николовски – Ѓумар и преставници на Фондацијата Д-р Михаил Левенски беа примени во Амбасадата на Република Австрија, од страна на Амбасадорот Др.Томас-Михаел Бајер. Повод за средбата беше високото признание – Златен Орден за заслуги за Австрија, кое на маестро Николовски му беше...