ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА – Емил Шулајковски

„Позитивните вибрации што ги пренесов на платната и акварелите, рефлектираа во полн сјај и кореспондираа со чувствата од публиката”, изјави Емил Шулајковски, на отворањето на својата 24-та самостојна ликовна изложба. Во извонредно пријатна и позитивна празнична атмосфера, 30 слики...

Донација на детски играчки за градинката Пчелка 2 по повод 21виот роденден на Мотоцентар

 Мотоцентар, по повод својот 21. роденден, подари детски играчки на децата во детската градинка „Буба Мара” – објект Пчелка2, во скопската населба Аеродром. Компанијата Мотоцентар одбележа 21 година од своето успешно работење кое неделливо се врзува со активна вклученост...