Излезе од печат поетска збирка – „Лачи искрини“, на д-р Михаил Левенски

„ЛАЧИ ИСКРИНИ“ – Поетска збирка на д-р Михаил Левенски во издание на „Матица Македонска“ и Фондација д-р Михаил Левенски „Книга за љубовта, благодарноста и посветеноста“ – акад. Витомир Митевски „Возвишена поезија против бесмислата“ – проф. д-р Венко Андоновски „Клуч...