Проектот ДЕЦАТА СЕ ГРИЖАТ ЗА ИДНИНАТА НА ШУМАТА, е од едукативен карактер и веруваме дека со него ќе ги инспирираме и мотивираме дечињата, а преку нив и возрасните на жед за повеќе сознанија, грижа и љубов за нашата природа, за нашите шуми.

Останати проекти:

  • Едукативно-забавен настан за децата од СОС Детско село во соработка со „Intel Corporation“
  • Донација на библиотека во СОС Детско село
  • Хуманитарен концерт „Чувства, ноти и предели” со Горан Алачки
  • Донаторска вечер за возобноување на храмот во с.Владимирово
  • Доделување на „Златен орден“ за заслуги во Австрија за Маестро Саша Николовски Ѓумар
  • Ликовна изложба на Емил Шулајковски
  • Одбележување на 10 годишнината од постоењето на ликовното студио за деца и млади АRS VIVENDI
  • Донација на детски играчки за градинката Пчелка 2 по повод 21виот роденден на Мотоцентар