Фондацијата „д-р Михаил Левенски“, организираше креативна и уметничка работилница

На 14 февруари, Фондацијата „д-р Михаил Левенски“, организираше креативна и уметничка работилница, за децата од СОС-Детско Село, над 10-годишна возраст. Работилницата беше водена од академскиот сликар Тони Шулајковски, кој со задоволство ја прифати поканата на Фондацијата да биде носител...