Донација на детски играчки за градинката Пчелка 2 по повод 21виот роденден на Мотоцентар

 Мотоцентар, по повод својот 21. роденден, подари детски играчки на децата во детската градинка „Буба Мара” – објект Пчелка2, во скопската населба Аеродром. Компанијата Мотоцентар одбележа 21 година од своето успешно работење кое неделливо се врзува со активна вклученост...

Две нови акции од проектот „ДЕЦАТА СЕ ГРИЖАТ ЗА ИДНИНАТА НА ШУМАТА“

Под мотото “Земјата се радува никливо во неа кога се засадува”( Левенски)   Скопје, 06.12. 2012. Во детската градина Росица, во населбата Хром –општина Ѓорче Петров-Скопје, и градинката Синоличка во општина Кисела Вода, 200 дечиња учествуваа во нови две...