ЛИКОВНА ИЗЛОЖБА – Емил Шулајковски

„Позитивните вибрации што ги пренесов на платната и акварелите, рефлектираа во полн сјај и кореспондираа со чувствата од публиката”, изјави Емил Шулајковски, на отворањето на својата 24-та самостојна ликовна изложба. Во извонредно пријатна и позитивна празнична атмосфера, 30 слики...