Хуманитарен концерт за возобновување на храмот „СВЕТО ВОЗНЕСЕНИЕ ХРИСТОВО”

Насловот на овој концерт е “Чувства, ноти и предели” што не е случајно одбран, бидејќи во самото творештво се содржани токму овие 3 сегменти од неговиот личен опус со што самите љубители ќе се најдат за миг на различни...